Web


Webdesign en webontwikkeling, contentontwikkeling, advies en projectbegeleiding.

Websites

Handgemaakt met supersimpel CMSje
Websites

Gummisko ontwerpt en bouwt complete, heldere en pragmatische websites die perfect aansluiten bij het doel dat ze dienen en de interne 'huishouding' van de organisatie die erachter staat. Hiermee bedoel ik dat ik rekening houd met hoe het onderhoud van de website georganiseerd is of wordt. Waar nodig begeleid ik het 'content-team' of geef ik een stoomcursus voor content-management en/of voor effectief schrijven voor het internet.

Bekijk portfolio

Contentontwikkeling en website-onderhoud

Contentontwikkeling en website-onderhoud

Als de website af is, begint vaak het werk pas. Een mooi ontworpen website verdient namelijk een uitstekend verzorgde en altijd actuele inhoud. Ook dat is een vak op zich en ik noem dat contentontwikkeling. Voor de ontwikkeling van teksten, of spetterend beeldmateriaal is op zijn minst enige creativiteit nodig en ze moeten steeds beoordeeld worden op hun kwaltiteit, effectiviteit en communicatieve of informatieve waarde.

Ik heb hier altijd ideeën over en kan deze ook direct uitvoeren.

Free-lance front-end development

Huur mij in

Voor verschillende bedrijven/organisaties werk ik op free-lancebasis mee aan de ontwikkeling van grotere websites, meestal in een team van techneuten, maar soms ook ben ik zelf het hele team.

Ik doe:

  • HTML, CSS, JavaScript, PHP, tXSL
  • Adobe Creative Suite (illustrator, Indesign, Photoshop, Dreamweaver)
  • Visual Studio, Git, etc
  • SEO, CMSsen