Over Gummisko


Gerard van der Voort
All-round front end web-development, vormgeving en tekstschrijven

Hallo,

zeg maar Gerard.
Hallo,

Ik kan natuurlijk wel net gaan doen alsof ik een heel bedrijf ben, maar dat is niet zo. Ik werk meestal alleen en op een persoonlijke manier. Dat heeft zo zijn beperkingen, maar zeker ook voordelen, zoals flexibiliteit, snelheid en besparing op overheadkosten.

Ik vind het leuk om met mijn klanten mee te denken over ontwikkelingen en verbeteringen op het gebied van communicatie en internet die het beste bijdragen aan het doel dat ze hebben en die passen binnen een gehoopt budget.

Alles in 1

Creatief en conceptueel, tekstprecies en technisch up to date

In principe kan ik alles zelf, op mijn manier. Ik verzin bijvoorbeeld een logo en geef de huisstijl vorm, vertel er een sterk verhaal bij en maak er een webdesign voor, ontwikkel die website en schrijf de inhoud in het bijgebouwde content management systeem, vertaal het geheel in een brochure, voer vervolgens on- en offline campagnes compleet met promotiemateriaal.

Omdat ik in mijn eentje natuurlijk niet in alles even uitmuntend ben en omdat mijn manier niet altijd de beste manier is, en omdat multimediale kruisbestuiving vaak bovenverwachte resultaten oplevert, werk ik veel samen met bevriende experts op het gebied van marketing en branding, fotografie, vormgeving en webdevelopment.

Gummisko?

Leuk dat je het vraagt
Gummisko?

Betekent gympen. Komt van een Deens liedje dat ik ken dat heet: "Bar røv og gummisko", dat zoveel wil zeggen als: 'Blote reet en gymschoenen'. Het gaat erover dat het zo fijn is als het weekend is en je niets hoeft en lekker in je huisje zit en dat er dan niemand langskomt en je de hele dag met z'n tweeën in je blote reet kunt rondlopen.

Luister die plaat en ervaar dit geluk!